Hibabejelentés

Bővebben

  • Nem ma kezdtük. Munkatársaink mind évtizedes (10-30 év) tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön. Az általunk kezelt házakat nemcsak kezeljük, de ismerjük is őket. Emiatt akár olyan szakmai kérdésekre is tudunk válaszolni vagy tanácsot adni, ami a társasházak mindennapjaival, problémáival kapcsolatos, de nem tartozik feladataink közé. 
  • Nem egy közös képviselet vagyunk a sok közül. A kezelési díjunk piaci ár alatti, pontosan azért, hogy ár-érték arányban működőképes tudjon lenni és a piaci mozgásokat csak minimálisan kövesse. Mi csak olyan társasházakat kezelünk, melyeket teljeskörűen  megismerünk, nálunk a társasházak nem futószalagon kiszolgált "probléma"!
  • Tulajdonos központú a gondolkodásunk. Nálunk az ügyfél az első, minden társasházunkat úgy kezeljük, hogy szeretnénk, ha évekig nálunk maradna. Ezért, ha problémája van, az a mi problémánk is, igyekszünk ezért mielőbb megoldani. Sokan mondták már ránk: "több ilyen cégre lenne szükség itthon". Mi örülünk ennek, de mindig dolgozunk, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk Önöknek.
  • Minket nem nehéz elérni. Telefonjaink, ha nem tudjuk felvenni, általában átirányítódnak más kollégáinkhoz. Az esetek nagy részében ezért könnyű elérni minket telefonon. Természetesen előfordul, hogy minden munkatársunk le van terhelve, de a társasházak tulajdonosait vissza is szoktuk hívni, ha a hívószámkijelzésük engedélyezett. Mi ebből nem csinálunk problémát. De ha minden kötél szakad, a info@kozoskepviselot.hu címre bármikor elküldheti kérdését, biztos lehet benne, hogy gyorsan válaszolunk rá. A társasházak tulajdonosai sokszor meglepődnek, hogy a telefont akár hétvégén és az esti órákban is fel szoktuk venni, és ugyanolyan készségesek vagyunk, mintha munkaidő lenne. Természetesen munkaidőn túl az információkhoz való hozzáférésünk bizonyos esetekben korlátozott lehet.
  • Megbízható vállalkozókkal dolgozunk. A mai munkaerő hiányos időszakban ez egyre fontosabb. Nem a legolcsóbb... De a kérdés: milyen lenne, ha piszkosan jelenne meg és tiszteletlenül beszélne Önnel a szakember? A társasházakban felmerülő problémák megoldását követően elvétve volt panasz a munka minőségére. A vállalkozók minősítésen esnek át folyamatosan, mind a képviselet irányából, mind a tulajdonosok felől. Ez a folyamatos monitorozás biztosítja azt, hogy a társasházba bemenő szakemberek megbízhatóak és nyugodtan végezhetik a munkájukat, mert a tulajdonosok is nyugodtak.
  • Problémamegoldásban gondolkodunk. A profitmaximalizálás helyett az általunk kezelt házak nekünk sokkal fontosabbak. 
  • Rugalmasak vagyunk. Ha a kezelés során speciális kéréssel fordul hozzánk (például legyünk jelen amikor a munkavégzés történik), igyekszünk megoldani. Sokszor keresnek meg minket ügyek intézésének kérésével, amelyek a honlapunkon nem szerepelnek. Az ilyen ügyekben is igyekszünk segíteni - hiszen a nyugodt tulajdonos a legjobb.
  • Szoktunk hibázni. Mint mindenki, aki dolgozik. Mi viszont ezt sokakkal ellentétben be is ismerjük és fel is vállaljuk. Ilyen esetekben a maximális gondossággal igyekszünk a problémát elhárítani. A legtöbb esetben az ilyen hibák megoldására külön kapcsolattartót nevezünk ki, aki az ügyfél problémamegoldására fokozottan figyel. Emellett a hibáinkat kiértékeljük és igyekszünk tanulni belőle és megtesszük azokat a szükséges intézkedéseket, hogy hasonló hibák a későbbiekben már ne forduljanak elő.

Reméljük, hogy a fentiek meggyőzték Önt, hogy érdemes a mi szolgáltatásainkat igénybe venni.

Ha bármilyen kérdése lenne, nyugodtan hívjon minket

a 30/591-3374-es telefonszámon és igyekszünk válaszolni minden kérdésére,

de leírhatja az info@kozoskepviselot.hu email címre is.

Miért minket válasszon

Az általunk kezelt társasházak már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. A kozoskepviselot.hu, mint márka számára fontos a társasházaink elégedettsége. Hiszünk abban, hogy egy elégedett Társasház tulajdonosai más társasházaknak is ajánlani fognak minket, így mindent megteszünk azért, hogy a társasházkezelés során Ön maximálisan elégedett lehessen, másoknak is ajánljon minket.​

Néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos társasházkezelőnél többet nyújtani:

Bővebben