Hibabejelentés

Felelősségteljes gazdálkodás

A felelősségteljes gazdálkodás alapja a megfelelő költségterv elkészítése, minden egyes társasház egyedi igényeit, sajátosságait és szerkezetét figyelembe véve tervezzük meg évről évre a költségvetést. A tervezés során figyelembe veszzük az adott évben szükséges felújítási és karbantartási feladatokat, valamint a rendelkezésre álló forrásokat. Így már a tervezés során megvalósul a felelősségteljes gazdálkodás elve, kizárólag olyan felújítás kerül megrendelésre, mely kigazdálkodható a rendelkezésre álló pénzeszközökből vagy további forrás biztosítása nyomán.

A szolgáltatások igénybe vételénél is elsődleges szempont a kiváló minőség mellett, az optimális díjak elérése is, a kimutatható megtakarítás elérése érdekében.

A biztosítási szerződés időnkénti felülvizsgálata, új ajánlat kérése szintén jelentős megtakarítást eredményezhet.

Miért minket válasszon

Az általunk kezelt társasházak már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. A kozoskepviselot.hu, mint márka számára fontos a társasházaink elégedettsége. Hiszünk abban, hogy egy elégedett Társasház tulajdonosai más társasházaknak is ajánlani fognak minket, így mindent megteszünk azért, hogy a társasházkezelés során Ön maximálisan elégedett lehessen, másoknak is ajánljon minket.​

Néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos társasházkezelőnél többet nyújtani:

Bővebben