Hibabejelentés

Igényes társasházkezelés

társasház kezeléssel kapcsolatos leggyakrabban előforduló problémák

 1. Egy jobb sorsra ítélt társasházat a múltból itt maradt tanácsi vagyonkezelőből átalakult, annak vezetőivel és alkalmazottaival dolgozó cég "kezel", igazodva a múlt munkamoráljához.
 2. beruházó javasolta a társasházkezelő cégetmely nem hajtja be az esedékes díjakat a beruházótól
 3. Új építésű társasház esetében a közös képviseletet a beruházó cég társ-vállalkozása végzimelyberuházó igényeit tartja szem előtt.
 4. társasházkezelést végző céget csak a díj beszedése érdekli, a lakás tulajdonosok képviselete nem.
 5. közös képviselő nem veszi a fáradtságot, hogy az elvégzendö munkákhoz megfizethetö és megbízható vállalkozót találjon.
 6. közös képviselő sokszor nem ér mert elaprózódik az idejeEgyszerűen túl sok házat kezelezért nem tud odafigyelni egyik házára sem.
 7. háznak pénzügyi gondjai vannakhiába fizeti mindenki a közös költséget.

Ha Önnek esetleg egy nyolcadik tipikus problémája van kérem irja meg itt.

Sajnos a helyzet ismerős!

A ház, amelyben éltünk a kerület egyik leglerobbantabb házai közé tartozott, tele volt közüzemi tartozással. 1 év alatt a ház megújult, most annyi tartaléka van, mint amennyi tartozása volt. Lehet ezt sokkal jobban is csinálni, csak megfelelö hozzáállásra és szakértelemre van szükség. Ezen  gondolatok mentén elvégeztünk egy társasház és ingatlankezelő képzést, majd a tulajdonostársakkal hozott közös döntés alapján elvállaltuk házunk közös képviseletét, melyet a mai napig a Netgare Kft. lát el és büszkén mondhatom, hogy mindenki megelégedésére. Természetesen az elmúlt években további házak bíztak meg minket, melyek képviseletét elvállaltam, immáron évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Miként csináljuk?

 • ránk bízott társasház képviseletét a tulajdonosi közösség igényeinek maximális figyelembe vétele mellett látjuk el, mint Netgare Kft.
 • A gazdaságos üzemeltetés érdekében teljeskörűen biztosítjuk az épület osztatlan közös tulajdonával kapcsolatos pénzügyi, műszaki és jogi teendők szervezését, ellátását.
 • A közös költség befizetésének elmaradásából adódó hátralékokkal és az egyéb jogos kinnlevőségekkel is kiemelten foglalkozunk, szükség esetén nem riadunk vissza a jogi úton történő behajtástól sem.
 • Folyamatosan figyelemmel kisérjük társasház gazdasági működését és műszaki állapotát.
 • Az elvégzendő könyvelői feladatokat saját magunk végezzük, a szakipari és egyéb munkákat (pl.: takarításmegbízható vállalkozókkal végeztetjük, szükség esetén magunk végezzük.
 • Az elvállalt és az elvégzett munkákért felelősséget és természetesen garanciát vállalunk a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően.
 • Sürgős ügyek esetén (pl.: tűzeset, betörés) 24 órán keresztül elérhetőek vagyunk és a lehető leggyorsabban intézkedünk.

Amennyiben Önnek megbízható, lelkiismeretes és határozott közös képviselő kell ne habozzon válasszon minket!

Szolgáltatásainkat ajánlom​ azon társasházaknak, ahol

        1. közzösségként gondolkodnak és döntenek

        2. a ház és közösség érdekeit szem előtt tartják

        3. változtatni akarnak a jelenlegi kilátástalan helyzetükön

        4. szeretnék ha az életterük, környezetük pozitívan hatna a mindennapjaikra

        5. értékesebb lenne a tulajdonuk

Szolgáltatásainkat NEM ajánlom!

azon társasházaknak, ahol

        1. nem képesek közösségként gondolkoznidönteni
        2. csak az egyéni érdekek számítanak
        3.  úgyahogy most van
        4. úgy gondolják minden rendben van

Miért minket válasszon

Az általunk kezelt társasházak már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. A kozoskepviselot.hu, mint márka számára fontos a társasházaink elégedettsége. Hiszünk abban, hogy egy elégedett Társasház tulajdonosai más társasházaknak is ajánlani fognak minket, így mindent megteszünk azért, hogy a társasházkezelés során Ön maximálisan elégedett lehessen, másoknak is ajánljon minket.​

Néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos társasházkezelőnél többet nyújtani:

Bővebben