Hibabejelentés

TÁRSASHÁZKEZELÉS

Célunk, hogy a képen látható módon töltse mindennapjait, ha a Mi kezelésünkben van a társasház!

A Netgare Kft. társasházak közös képviseletére jött létre. 5-100 lakásos társasházakra szakosodott. Nem mindenáron vállaljuk el a közös képviseletet.

Célunk, hogy az általunk kezelt társasházakat a lehető legjobb minőségben és legnagyobb megelégedettséggel képviseljük.

Társasházak közös képviseletének kereteiben a könyvelést és a közös költség nyilvántartását végezzük elsősorban. A közös költség kinnlevőségek behajtása és lehetőség szerint minimális szintre való leszorítása állandó, folyamatkezelési feladat. A nyilvántartás szerinti tartozóknak egyeztető levelet küldünk ki. A tartozókat ezután személyesen és felszólító levélben is megkeressük a kinnlevőségek mielőbbi behajtása érdekében. Azon tulajdonosokkal szemben, akiknél nem vezetnek eredményre az egyeztetések, és felszólítások, bírósági fizetési meghagyásokat bocsáttatunk ki, illetve szükség szerint megindíttatjuk a végrehajtási eljárásokat.
A Társasházi törvény alapján a 6 hónapot meghaladó tartozást felhalmozó tulajdonosok albetétjeire a tartozás fedezeteként közgyűlési határozatot követően jelzálogot jegyeztetünk be, amennyiben az egyéb behajtás érdekében megindított eljárások nem vezettek eredményre, akkor még egy megoldási lehetőség létezik, az SZMSZ módosítása, miszerint a tartozás eladásra kerülhet egy adóság behajtó cégnek.

A társasházak legfontosabb, jelentős kiadásokkal járó felújítási munkáira pályázati anyagot készítünk.

Új építésű Társasházak esetében kiemelt feladat a garanciális, jótállási és szavatossági igények összegyűjtése, a kötelezett cég felé történő továbbítása, a munkák végigkísérése, és átvétele.

 


 

Miért minket válasszon

Az általunk kezelt társasházak már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. A kozoskepviselot.hu, mint márka számára fontos a társasházaink elégedettsége. Hiszünk abban, hogy egy elégedett Társasház tulajdonosai más társasházaknak is ajánlani fognak minket, így mindent megteszünk azért, hogy a társasházkezelés során Ön maximálisan elégedett lehessen, másoknak is ajánljon minket.​

Néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos társasházkezelőnél többet nyújtani:

Bővebben