Hibabejelentés

Referenciák

 • Öv utcai társasház

  Öv utcai társasház

  Egy 5 Lakásos kis társasház melyben a lakók megértették, hogy a ház érdeke előbrevaló, mint az egyéni érdekek, 2009-ben vettük át a házat 1.000.000 Ft feletti közüzemi tartozással. A közösképviselet által biztosított határozottság és az elején említett tulajdonosi hozzáállás megvátozása következtében a ház mára már közel 500.000 Ft megtakarítással rendelkezik és azon gondolkodik, hogy milyen fejlesztéseket ütemezzen a következő években.

 • Kerékgyártó úti társasház

  Kerékgyártó úti társasház

  Újépítésű társasház ahol a Netgare Kft. komplex szolgáltatást nyújt. A közös képviseleten kívül a takarítást és a kertgondozást is ellátjuk. 2010 elején vettük át a társasházat. A lakók nagyon Öntudatosak, szeretik, ha a környezetük rendben van és ha a ház gazdálkodása a leghatékonyabb. Ezért választottak minket, mert amellett, hogy hatékonyak és gyorsak vagyunk, jó szakember gárdával rendelkezünk. Próbáljuk az egyéni problémákat is 100%-ig megoldani, sikeresen.

 • Ilosvay úti társasház

  Ilosvay úti társasház

  A társasház 2007-ben eldöntötte, hogy felújításba kezd. Az előzö közös képviselő 10 millió forintos hitelt vetetett fel a házzal amiből a beruházás végére 18 millió lett. Ebben az adósággal teli szituációban vettük át a házat, mindenkinek tartoztak. A munkánknak köszönhetően, 2010 közepére az adóság megszűnt és elkezdett tartalékot képezni a ház. Természetesen a lakók hozzáállása is változott a munkánk láttán.

 • Huszt utcai társasház

  Huszt utcai társasház

  2010-ben átvett társasházról van szó, melyben a lakók látták el a feladatokat. A gazdasági helyzettel nem volt semmi probléma, a háznak nincs tartozása. Viszont a lakók nem akarták tovább a ház ügyeit a saját vállukra venni, ezért kerestek egy közös képviselőt.

 • Pázmány utcai társasház

  Pázmány utcai társasház

  A 12 lakásos társasház lakói felismerték, hogy ha egyről a kettőre akarnak jutni a közös képviselőt le kell váltani. Úgy vettük át a társasházat, hogy az utolsó két év költségvetése nem lett elkészítve. Így a lakókkal közös munkában hoztuk rendbe a társasház gazdálkodását.

 • Folyondár utcai társasház

  Folyondár utcai társasház

  2010-ben alakult a ház 9 lakásos társasházzá és minket bíztak meg a társasház kezelésével. A ház gazdálkodását a lakók áldozatos munkájának köszönhetően rendben vettük át, így ezt a jó szokást kellett megtartani a továbbiakban is.

Miért minket válasszon

Az általunk kezelt társasházak már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. A kozoskepviselot.hu, mint márka számára fontos a társasházaink elégedettsége. Hiszünk abban, hogy egy elégedett Társasház tulajdonosai más társasházaknak is ajánlani fognak minket, így mindent megteszünk azért, hogy a társasházkezelés során Ön maximálisan elégedett lehessen, másoknak is ajánljon minket.​

Néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos társasházkezelőnél többet nyújtani:

Bővebben