Hibabejelentés

Kertgondozás

Társasházak kertgondozása

A kertfenntartást minden kertre külön elkészített terv alapján végezzük. Budapest és környékén ingyenes helyszínfelméréssel.

Előzetes kertfelmérés során számbavesszük a növények állapotát, korát a kert nagyságát és kitettségét.

Árajánlatunk tartalmazza a szükséges növényvédőszereket, a tavaszi és őszi tápanyagutánpótlást, valamint a kertben keletkező hulladék elszállítását.

A kertgondozás részeként elvégezzük az öntözőrendszerek tavaszi beüzemelését és a szezonvégi téliesítését.

A gyepfelületeket minden kertben tavasszal és/vagy ősszel gyepszellőztetjük.

Megpróbáljuk megakadályozni a fű gyomosodását, a moha terjedését.

A kertgondozás és a növényvédelmi munkáksorán nagy gondot fordítunk a környezet védelmére és nem utolsó sorban olyan emberek végzik a kerti munkákat, akik kertész végzettséggel rendelkeznek. A kert továbbfejlesztéséhez tanácsokat adunk és segítünk elvégezni azokat.

Érdeklődni lehet: Rózsa Attila +3630/591-3374

Tápanyag utánpótlás

A növények, amennyiben helyesen választották meg őket, hálásak a megfelelő környezetért, és maguktól is szépen fejlődnek.
Bizonyos időszakonként azonban szükséges a talaj tápanyag-utánpótlásáról, frissítéséről gondoskodni, hiszen rendszeres ápolással, gondoskodással elkerülhető, hogy növényeink megbetegedjenek, vagy elpusztuljanak.
Így maradhat a kert évek múltán is szép, és így jelenthet még évek múltán is sok örömet tulajdonosai számára.

Gyepgondozás, fűnyírás

A gondozott kert legfontosabb részét a jól ápolt gyepfelület jelenti. A téli időszak utáni ápolási, szellőztetési munkák, majd az esetleges frissítés, gyommentesítés, de mindenekelőtt a rendszeres, sűrű öntözés és a rendszeres nyírás varázsolja széppé a kert fűvel borított tágas tereit.

Öntözőrendszer karbantartás

Az öntözőrendszerek ma már elengedhetetlenek egy kert létesítésénél. A kivitelezés során nagy gonddal, megfelelő szakértelemmel kiépített rendszer azonban igényelhet kisebb-nagyobb igazításokat, javítgatásokat a kert átadása után is, hiszen a használat, külső beavatkozás, vagy akár egy háziállat is sokszor okozhat kárt az öntözést szolgáló berendezéseken.

Heti, havi, kéthavi rendszerességgel

Szívesen vállaljuk sportpályák, lakóparkok zöldfelületeinek fenntartását

Cserjék, fák metszése, ifjítás

Kertünk növényei a megfelelő fejlődéshez bizonyos időszakonként metszést igényelnek. Ez a legtöbb esetben az ifjítást szolgálja, de van, hogy beteg részek leválasztására, vagy a veszélyes, túlnőtt ágak lefűrészelésére is szükség van. A metszések szakszerű elvégzése növeli kertünk esztétikai értékét.

Virágágyak kiültetése, gondozása

A virágágyak dekoratív és feltűnő ékességei kertünknek. Nemcsak kialakításuk jelent nagy feladatot, hiszen ahhoz, hogy sokáig szépek, szemnek tetszőek maradjanak, folyamatos gondoskodást igényelnek.
Az elpusztuló növényeket, egynyáriakat érdemes rendszeresen pótolni, szükség szerint tápanyagról és gyomlálásról is gondoskodni kell.
Egy szépen rendezett virágágy egész évben díszíti a kertet.

Miért minket válasszon

Az általunk kezelt társasházak már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. A kozoskepviselot.hu, mint márka számára fontos a társasházaink elégedettsége. Hiszünk abban, hogy egy elégedett Társasház tulajdonosai más társasházaknak is ajánlani fognak minket, így mindent megteszünk azért, hogy a társasházkezelés során Ön maximálisan elégedett lehessen, másoknak is ajánljon minket.​

Néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos társasházkezelőnél többet nyújtani:

Bővebben