Hibabejelentés

Társasház takarítás

Takarítási feldatok:

  • az udvar rendbentartása
  • lépcsőház seprése, felmosása
  • az épület közös helyiségeiben az égőcsere
  • az épület utcafronti részének tisztán tartása
  • a hulladéktároló edények üríttetése és fertőtlenítése
  • teremgarázsok tisztítása ipari tisztító gépekkel
  • a téli időszakokban a külső és belső járdaszakaszok síkosságmentesítése és a hóeltakarítás

A Napi takarítástól 

a padlás - pince lomtalanításig!

Cégünk több mint tíz éve foglakozik elsősorban társasházak takarításával. Budapest több kerületében jelen vagyunk. Rendszeres, napi kapcsolatban állunk több jelentős társasház kezeléssel, üzemeltetéssel foglalkozó szolgáltatóval.

Takarítóink megbízhatóak, több éve cégünk alkalmazásában állnak. Gyors és precíz munkát végeznek, önállóan előre egyeztett napi program szerint dolgoznak.

Társasházak számára ajánlunk általánydíjas takarítást, amely magában foglal minden olyan tevékenységet, amely tiszta rendezett környezetet teremt az Ön számára.

Ha tél végén vagy felújítás után egy igazi egyszeri nagytakarításra van szüksége, ebben az esetben is segítséget tudunk nyújtani.

Amennyiben az Önök társasháza igényli, a gondnoki teendők ellátást is biztosítani tudjuk. Állandó, a nap minden percében hívható gondnokuk, aki megoldja a felmerülő problémákat, legyen szó csőtörésről, közös mérőóra cseréről, vagy bármi másról.

 

Alkalmankénti gépi garázstakarítás árai:

alkalmankénti gépi takarítás/1000 m2-ig/ 80 Ft+áfa/m2

alkalmankénti gépi takarítás/2000 m2-ig/ 70 Ft+áfa/m2

alkalmankénti gépi takarítás/2000 m2-felett/ 50 Ft+áfa/m2

      

Miért minket válasszon

Az általunk kezelt társasházak már tudják a választ, azonban az új ügyfeleink számára szeretnénk bemutatkozni. A kozoskepviselot.hu, mint márka számára fontos a társasházaink elégedettsége. Hiszünk abban, hogy egy elégedett Társasház tulajdonosai más társasházaknak is ajánlani fognak minket, így mindent megteszünk azért, hogy a társasházkezelés során Ön maximálisan elégedett lehessen, másoknak is ajánljon minket.​

Néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos társasházkezelőnél többet nyújtani:

Bővebben